אורז בר, דלורית, ונזיד קנליני
אם יש לכם טימין, מלח כשר, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 86%. נסו Butternut סקווש אורז בר, אורז בר מחרוזת סקווש חמאה, ו Butternut סקווש אורז בר # Holidaytable (מתכונים דומים).
הוראות
שים פטריות מיובשות בקערה קטנה עם 1 כוס מים חמים מאוד, מערבבים, ולתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
בינתיים, לחתוך בצל לחתיכות גדולות, ואז דופק במעבד מזון לקצוץ. ב5-6-qt. מחבת על חום בינוני-גבוה, מבשלים בצל ופטריות כפתור עם שמן, פלפל, ותימין, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, 8 עד 10 דקות. בעוד תערובת בצל מבשלת, לשים מרק בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל עד מהביל, על 3 דקות.
מוסיפים מרק, אורז, סקווש, שעועית, ו 1 כפית. מלח למחבת. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית חום ומבשלים עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות. בינתיים, פטריות מיובשות swish ב השריית נוזל כדי לשחרר חצץ. הרם את הפטריות וקוצצים גס.
מוסיפים פטריות לסיר. בזהירות לשפוך נוזל ספוג, משאיר חצץ מאחור בקערה.
לשטוף chard וקוצצים עלים וגבעולים.
מוסיפים לנזיד ומבשלים עד שהגבעולים רכים, 10 דקות.
מוסיפים עוד מלח אם אתה רוצה ומגישים עם פרמזן.
* אורז בר מבושל זמין מ טריידר ג ' ו; אתה יכול גם לבשל משלך (לעשות את זה קדימה להקפיא בקבוצות). קנה סקווש מוכן בסעיף התוצרת של שווקים רבים.