צריך ללא גלוטן ו מנות ראשונות pescatarian? אורז בר ותבשיל צדפות יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו צדפות, מרק בשר, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל אורז בר צדפות, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר, להביא את מרק בשר ומים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את האורז, מביאים לרתיחה שוב, להפחית את החום, ומבשלים מכוסה במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
4
מסננים כל נוזל שנותר.
5
מוסיפים 1/2 כוס חמאה ורוטב חם ומערבבים; מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
חמאה
6
מטגנים את הצדפות מנוקזות ב 1/4 כוס החמאה על חום בינוני גבוה עד הקצוות להתכרבל, כ 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
חמאה
7
הסר את הצדפות עם כפית מחוררת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
8
מניחים חצי מהאורז בתבנית אפייה משומנת 13 על 9 על ידי 2 אינץ'. מכסים אותו בצדפות ומפזרים רוטב חם ומלח ופלפל, לפי הטעם. למעלה עם שאר האורז.