קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

אורז לבן מקסיקני עם בננות מטוגנות

אורז לבן מקסיקני עם בננות מטוגנות
אורז לבן מקסיקני עם בננות מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 359 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גזר, שמנת, שן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אורז מטוגן מקסיקני, אורז מקסיקני לא מטוגן, ו אורז מטוגן מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האורז בקערה גדולה לכסות עם מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן לו לספוג בכל מקום בין 5 ל 10 דקות.
3
מסננים, שוטפים במים קרים ומתנקזים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
חום 3 כפות שמן בסיר גדול, להוסיף את האורז ומטגנים על חום גבוה, ערבוב בשקט במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל ומערבבים, מעת לעת, עד שהאורז מתחיל לשנות את צבעו ללבן חלבי והוא נשמע ומרגיש כבד יותר, כאילו היו גרגרי חול, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בצלבצל
אורזאורז
6
מוסיפים את ציר העוף, סלרי, פטרוזיליה, מיץ ליים, מלח וצ ' ילה לאורז. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, לכסות את הסיר, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולבשל עד שהאורז מבושל דרך והנוזל נספג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מיץ לייםמיץ ליים
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
אם גרגרי האורז לא נראים רכים ומבושלים דרך, להוסיף קצת יותר עוף או מים ולתת לו לבשל עוד 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
דגניםדגנים
מיםמים
אורזאורז
8
הסר את המחבת מהחום ולתת לו לשבת מכוסה במשך 5 עד 10 דקות. קצפת עם מזלג ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
הערה של קוק: העור של plantain צריך להיות כמעט שחור לחלוטין כאשר הוא בוגר ומוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
2
לקלף את plantains ולפרוס אותם באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3
במחבת סאוט על חום בינוני, להוסיף על 1/4 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים את השמן עד חם אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
הוסף את פרוסות plantain ומטגנים עד השחמה קלה, אבל לא מושחר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
6
הסר את plantains מן השמן לצלחת מכוסה מגבות נייר, כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
להעביר את האורז לקערה גדולה ומגישה לארגן את plantains חם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מקשטים עם מנה טובה של שמנת חמוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
9
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
10
שים את כל החומרים, למעט מלח, בסיר גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי לפחות 3 עד 4 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. לרפרף את כל קצף ולתת למלאי להתבשל במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את המלח בחצי השעה האחרונה של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
12
להסיר את המניה מהחום ולהניח בצד. לאחר המניה התקררה, זן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
את ציר העוף ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים. אם אתה רוצה לשמור את זה יותר, זה צריך להיות מובא לרתיחה ומבושל במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
14
תן לזה להתקרר ולהכניס למקרר שוב. זה יכול להיות גם קפוא במשך חודשים. ניתן לגרוס את העוף ולהשתמש בו למטרות רבות כגון טינגה, טאקו, סלטים או כריכים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.