אורז מוקפץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו אורז מוקפץ. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 149 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, סוכר, אפונה הצמד סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מוקפץ בקר וברוקולי, מוקפץ בקר מונגולי, ו סטייק שומשום מוקפץ.
הוראות
במחבת גדולה או בווק, הקפיצו את החזיר ב -2 כפיות שמן למשך 3-5 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מחממים את השמן שנותר.
מוסיפים את הפטריות, האפונה, ערמוני המים, הפלפלים, הבצל והשום; מוקפץ עד שהירקות פריכים-רכים.
שלב את רוטב הסויה והסוכר; מערבבים לתערובת ירקות. מבשלים 1-2 דקות. מחזירים חזיר למחבת. מערבבים אורז; מבשלים 3-5 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.