קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות38
מגזין

אורזו עם פלפלים ותרד

אורזו עם פלפלים ותרד
אורזו עם פלפלים ותרד עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש תרד לתינוק, תפוז, שמן זית ופסטה אורזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 71%. אורזו עם תרד ופלפלים אדומים, פלפלים ממולאים באורזו, ו פלפלים ממולאים באורזו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה מבשלים את הפלפלים והפטריות בשמן על אש בינונית עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את התרד, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים עוד 1-2 דקות או רק עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים פסטה וגבינה למחבת; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר פיטרס קובי ריזרב גרנד קרו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-65 דולר.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.