אטלנטה בריסקט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? אטלנטה בריסקט יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 404 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם שמן צמחי, קטשופ עגבניות, מרינדה קוקה קולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אטלנטה בריסקט, כלבי אטלנטה, ו אטלנטה פלקונס צ'יפוטלה כנפי אש (מתכונים דומים).
הוראות
מקום חזה גדול צולה nonreactive גדול עם מכסה הולם snug (השתמשתי אחד מדידה 15 1/2 אינץ 'ארוך, 12 אינץ' רחב, ו 4 אינץ ' עמוק).
יוצקים קוקה-קולה באופן שווה על חזה בקר, מכסים, ומקררים 24 שעות, הפיכת חזה בקר פעם או פעמיים במרינדה קוקה קולה.
כאשר מוכן להמשיך, מחממים תנור ל 325°f. להרים בריסקט מ צולה יבש טפיחה. קו מסננת בסדר גדול עם מסנן קפה ולהגדיר מעל קערה בגודל בינוני.
יוצקים במרינדה קוקה קולה ולתת לטפטף דרך.
לשפשף חזה בקר היטב משני הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום גדול מאוד (15 אינץ') מחבת כבדה על 1 דקה מעל חום גבוה עד אדוות מופיעים על תחתית המחבת.
הוסף בריסקט וחום 3 עד 4 דקות בכל צד. החזר בריסקט לצולה, עכשיו שטוף ומיובש.
שלב 2 כוסות מסוננים קוקה קולה מרינדה, תערובת מרק, רוטב עגבניות, קטשופ ויוצקים על חזה בקר. פיזור בצל פרוס על גבי ושחרר עלי דפנה. הערה: אם אתה משתמש עלים טריים המפרץ, להתקמט אותם קצת כמו שאתה טיפה אותם לתוך הצולה כדי לשחרר את הטעם שלהם.
כיסוי צולה, להחליק לתוך שליש התחתון של תנור, ו braise בריסקט 4 שעות. בדוק צולה במחצית ואם הנוזל נראה קמצני-לא סביר-להוסיף קצת יותר מסונן קוקה קולה מרינדה, או מרק בשר בקר, או מים.
הסר צולה מהתנור ולהגדיר על שמיכת פוך על הדלפק.
הסר את המכסה ואת חזה מגניב לפחות 30 דקות כדי לאפשר מיצים להתיישב בשר המשרד. הערה: כמה טבחים להביא את חזה הבקר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. השליכו את עלי המפרץ והשאירו את המרינדה של קוקה-קולה.
כדי לשרת, להרים בריסקט לחיתוך הלוח לחתוך על 1/4 אינץ ' עבה על פני התבואה מעט על ההטיה. חפיפה פרוסות חזה בקר על מגש גדול לחנוק עם רוטב פאן ובצל. הליווי הטוב ביותר? בשבילי שום דבר לא יכה טארט וסלט כרוב שמנת.
מתוך תנור דרומי: Savories, הממתקים על ידי ז ' אן אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Jean Anderson; photography copyright © 2012 by Jason Wyche. Published by John Wiley & Sons, Inc.