הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גזר, אטריות בטטה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה), ו Japchae (אטריות זכוכית קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האטריות בטטה בסיר גדול של מים רותחים במשך 4 עד 5 דקות. מיד לנקז ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים. הקפד לא לבשל את האטריות, או שהם יאבדו את המרקם הלעיס שלהם. אם אתה רוצה, לחתוך את האטריות עם מספריים לאורכים 6-7 אינץ ' לאכילה קלה יותר.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.