הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גזר, אטריות בטטה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה), ו Japchae (אטריות זכוכית קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האטריות בטטה בסיר גדול של מים רותחים במשך 4 עד 5 דקות. מיד לנקז ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים. הקפד לא לבשל את האטריות, או שהם יאבדו את המרקם הלעיס שלהם. אם אתה רוצה, לחתוך את האטריות עם מספריים לאורכים 6-7 אינץ ' לאכילה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תחמיץ את התרד במים רותחים. יש לשטוף מיד מתחת למים קרים, לסחוט את המים מן העלים טופס לתוך כדור, ולאחר מכן לחתוך את הכדור לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מערבבים את התרד, חצי שום, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. הניחו בצד כדי לתת לטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבשר, את השום הנותר, 1 כפית רוטב הסויה, ו 1 כפית שמן שומשום. מוקפץ עד הבשר מבושל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את הבצל, פטריות, וגזר ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
8
הסר מהחום.
9
בקערה גדולה, לשלב ביסודיות את האטריות, תערובת בשר, תרד, נשאר 1/4 כוס רוטב סויה, 1 כף שמן שומשום, והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.