הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גזר, אטריות בטטה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה), ו Japchae (אטריות זכוכית קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האטריות בטטה בסיר גדול של מים רותחים במשך 4 עד 5 דקות. מיד לנקז ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים. הקפד לא לבשל את האטריות, או שהם יאבדו את המרקם הלעיס שלהם. אם אתה רוצה, לחתוך את האטריות עם מספריים לאורכים 6-7 אינץ ' לאכילה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תחמיץ את התרד במים רותחים. יש לשטוף מיד מתחת למים קרים, לסחוט את המים מן העלים טופס לתוך כדור, ולאחר מכן לחתוך את הכדור לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
רצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים את התרד, חצי שום, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. הניחו בצד כדי לתת לטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבשר, את השום הנותר, 1 כפית רוטב הסויה, ו 1 כפית שמן שומשום. מוקפץ עד הבשר מבושל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את הבצל, פטריות, וגזר ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
8
הסר מהחום.
9
בקערה גדולה, לשלב ביסודיות את האטריות, תערובת בשר, תרד, נשאר 1/4 כוס רוטב סויה, 1 כף שמן שומשום, והסוכר.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.