קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות26
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות בטטה (Japchae)

אטריות בטטה (Japchae)
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גזר, אטריות בטטה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה), ו Japchae (אטריות זכוכית קוריאניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האטריות בטטה בסיר גדול של מים רותחים במשך 4 עד 5 דקות. מיד לנקז ולשטוף ביסודיות מתחת למים קרים. הקפד לא לבשל את האטריות, או שהם יאבדו את המרקם הלעיס שלהם. אם אתה רוצה, לחתוך את האטריות עם מספריים לאורכים 6-7 אינץ ' לאכילה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
תחמיץ את התרד במים רותחים. יש לשטוף מיד מתחת למים קרים, לסחוט את המים מן העלים טופס לתוך כדור, ולאחר מכן לחתוך את הכדור לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים את התרד, חצי שום, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה. הניחו בצד כדי לתת לטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבשר, את השום הנותר, 1 כפית רוטב הסויה, ו 1 כפית שמן שומשום. מוקפץ עד הבשר מבושל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את הבצל, פטריות, וגזר ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8
הסר מהחום.
9
בקערה גדולה, לשלב ביסודיות את האטריות, תערובת בשר, תרד, נשאר 1/4 כוס רוטב סויה, 1 כף שמן שומשום, והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מגישים חם, זרועים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
11
From Quick & Easy Korean Cooking by Cecilia Hae-Jin Lee. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי ססיליה Hae-Jin Lee. תמונות זכויות יוצרים © 2009 by Julie Toy. פורסם על ידי Chronicle Books.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!