אטריות לשנה החדשה: אטריות מרק ברווז קלוי קנטונזית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל אטריות לשנה החדשה: אטריות מרק ברווז צלוי קנטונזית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . אם יש לך מים, ג'ינג'ר, יו צ' וי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיאתיות קלות, מרק ראש השנה הפרסי עם שעועית, אטריות ועשבי תיבול (Ash-e-reshteh), ו אטריות חיים ארוכות ראש השנה הסינית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מבשלים את האטריות היבשות עד קצת רך יותר מאשר אל דנטה, על 3 דקות, או 2 דקות אם האטריות טריות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד כדי לנקז שוב.
יוצקים את תערובת המרק לסיר ומוסיפים את היין והג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים עד שהם רק נבולים ומכרז; לא לבשל יתר על המידה.
מוסיפים את הברווז-על 3 עד 5 חתיכות לאדם-ו 2 או 3 כפות של הרוטב כי החנויות לארוז עם הברווז. לבשל עד מרק רק חוזר לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף מלח לפי הטעם.
שוטפים את האטריות המבושלות בקומקום של מים רותחים כדי להתחמם ולשחרר.
מסננים היטב, ומחלקים את האטריות באופן שווה בין ארבע קערות אטריות גדולות. למעלה כל קערה עם כמה ירקות, חתיכות של ברווז, וכפית של בצל ירוק.
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר מן המרק, אם תרצה בכך. מצקת את המרק החם על תוספות ואטריות ומגישים מיד.
הערה: אל תתנו האטריות לשבת יותר מדי זמן מרק חם כי הם יספגו את הנוזל ולאבד את המרקם לעיס שלהם.