איך לעשות ג'לי ענבים קונקורד
אם יש לכם ענבי קונקורד, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו תבלין. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . מתכונים דומים: עוגת ענבים קונקורד, עוגת ענבים קונקורד II, ו ריבת ענבים קונקורד.
הוראות
למיין ולשטוף ענבים, ולהסיר גבעולים.
מניחים אותם לתוך קומקום גדול ולרסק אותם.
מוסיפים מים, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום, ולחלץ מיץ. אפשר את המיץ לעמוד במקום קריר לילה כדי למנוע את היווצרות של גבישים בג ' לי.
מסננים את המיץ דרך עובי כפול של גזה לחה. למדוד 4 כוסות של מיץ לתוך סיר גדול. מערבבים בסוכר. במהירות להביא לרתיחה מתגלגלת מלאה. מערבבים בפקטין, ולאפשר להרתיח קשה במשך 1 דקה.
הסר מהחום, ו לרפרף את הקצף.
יוצקים לצנצנות סטריליות חמות, ומעבדים במשך 5 דקות באמבט מים רותחים.