תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל איך לעשות שמנת של מרק אספרגוס. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אספרגוס, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, איך לעשות שמנת של מרק פטריות, ו מרק אספרגוס שמנת.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בצל טחון ומלח; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך וזהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלח
3
יוצקים מרק עוף ומים לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מניחים חתיכות אספרגוס מרק רותח. לבשל, ערבוב מדי פעם עד אספרגוס הוא רק רך ועדיין ירוק בהיר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מרק
5
הסר מהחום.
6
השתמש בבלנדר טבילה כדי למזג מרק עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
7
למרקם עדין יותר, מרק זן דרך מסננת רשת. להחזיר מרק מתוח לסיר ולמקם על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מסננת
כיריים
סיר
8
הפעל חום נמוך. מתבלים עם פלפל קאיין, פלפל שחור ואגוז מוסקט. להתאים מלח לפי הטעם.