קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אלפרדו רוטבגה

אלפרדו רוטבגה
אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, שמנת מתוקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת לפת, עוגת לפת, ו רוטבגה גראטן.

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים רוטבגה ומרתיחים עד מכרז, כ -30 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
רוטבגהרוטבגה
3
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים שמנת כבדה לתוך חמאה מומסת ולהביא לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חמאהחמאה
5
מערבבים פרמזן גבינה, אגוז מוסקט, ומלח לתוך שמנת עד גבינה נמסה לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
קרםקרם
מלחמלח
6
להקציף חלמון ביצה; מבשלים עד הרוטב הוא מעובה, על 3 יותר דקות, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מערבבים רוטבגה לתוך הרוטב עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטבגהרוטבגה
רוטברוטב