אלפרדו רוטבגה
אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, שמנת מתוקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת לפת, עוגת לפת, ו רוטבגה גראטן.
הוראות
מוסיפים רוטבגה ומרתיחים עד מכרז, כ -30 דקות; ניקוז.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
יוצקים שמנת כבדה לתוך חמאה מומסת ולהביא לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן.
מערבבים פרמזן גבינה, אגוז מוסקט, ומלח לתוך שמנת עד גבינה נמסה לחלוטין, על 3 דקות.
להקציף חלמון ביצה; מבשלים עד הרוטב הוא מעובה, על 3 יותר דקות, לטאטא כל הזמן.
מערבבים רוטבגה לתוך הרוטב עד מצופה היטב.