אלק וולינגטון
המתכון אלק וולינגטון יכול להתבצע בסביבות 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חג המולד איילים, אלק פרמזן, ו פאי רועים של איילים.
הוראות
במחבת גדולה, פילה איילים חומים בשמן משני הצדדים; מניחים בצד. בקערה קטנה שלבו את הפטריות, הפטרוזיליה והעירית; מניחים בצד.
על משטח מקומח קלות מרדדים כל דף מאפה ל -16 אינץ'. מרובע.
חותכים כל אחד לארבעה 8 אינץ'. ריבועים. מעל כל ריבוע תערובת פטריות ופילה אחד. מקפלים מאפה מעל פילה; חותם תפרים.
מניחים את התפר כלפי מטה על מתלה בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. מקציפים ביצה ומים קרים; מברישים מעל מאפה.
אופים בחום של 350 אפים למשך 30-35 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 אפים.
בינתיים, לרוטב, הקפיצו פטריות ובצל בחמאה בסיר עד שהם רכים.
מפזרים קמח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה את המרק, רוטב השחמה אם רוצים, רסק עגבניות ופלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.