אמנון אפוי עם טרגון-בצל ירוק מלית ורוטב חמאה
אמנון אפוי עם טרגון-בצל ירוק מלית ורוטב חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, חרדל דיז'ון, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tilapian מוקפץ מעל Chard שוויצרי עם חמאת טרגון, אמנון עם טרגון ורוטב תירס מתוק, ו אמנון חמאת לימון אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 204°. Melt 4 Tbs. של החמאה בסיר בינוני או מחבת על אש בינונית נמוכה. מברשת קלה את החלק הפנימי של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם כמה חמאה מומסת.
העברת 1 Tbs. של חמאה מומסת לצלחת קטנה ולשמור חם.
מוסיפים את הבצל הירוק לחמאה הנותרת בסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות. בקערה בינונית, מערבבים את חמאת בצל ירוק מומסת עם פירורי הלחם, טרגון, ביצה מוכה, 1/4 כפית. מלח, וכמה טחנות פלפל. קלות העונה פילה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
הנח פילה על משטח עבודה עם הקצה המחודד מולך. תלולית רבע מהמילוי על החצי המחודד של הפילה. מקפלים את הקצה רחב, מפוצל של פילה מעל ולחץ בחוזקה (אבל לא למעוך) כדי לכסות את המילוי. חלק מהמילוי יישאר חשוף.
שים את הפילה הממולא בתבנית האפייה החמאה. חזור עם שאר הפילה.
מברשת את צמרות הפילה עם כף שמורה של חמאה מומסת.
יוצקים את מרק ורמוט ועוף סביב, לא מעל, פילה.
אופים עד הדג מרגיש מוצק אבל קשקשי ואת הקרביים של פילה נראה אטום כאשר פירסינג עם קצה סכין חדה, 20 עד 25 דקות. באמצעות מרית מתכת דקה, גמישה מחוררת, להעביר את הפילה לארבע צלחות ארוחת ערב.
הוסף 1 Tbs. חמאה קרה לתבנית האפייה החמה וקציפה עד שהחמאה נמסה. חזור עם 1 Tbs הנותרים. חמאה וחרדל. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל וכפית מעל הפילה.
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.