קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אמנון אפוי עם טרגון-בצל ירוק מלית ורוטב חמאה

אמנון אפוי עם טרגון-בצל ירוק מלית ורוטב חמאה
אמנון אפוי עם טרגון-בצל ירוק מלית ורוטב חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, חרדל דיז'ון, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tilapian מוקפץ מעל Chard שוויצרי עם חמאת טרגון, אמנון עם טרגון ורוטב תירס מתוק, ו אמנון חמאת לימון אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 204°. Melt 4 Tbs. של החמאה בסיר בינוני או מחבת על אש בינונית נמוכה. מברשת קלה את החלק הפנימי של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם כמה חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
העברת 1 Tbs. של חמאה מומסת לצלחת קטנה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים את הבצל הירוק לחמאה הנותרת בסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות. בקערה בינונית, מערבבים את חמאת בצל ירוק מומסת עם פירורי הלחם, טרגון, ביצה מוכה, 1/4 כפית. מלח, וכמה טחנות פלפל. קלות העונה פילה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הנח פילה על משטח עבודה עם הקצה המחודד מולך. תלולית רבע מהמילוי על החצי המחודד של הפילה. מקפלים את הקצה רחב, מפוצל של פילה מעל ולחץ בחוזקה (אבל לא למעוך) כדי לכסות את המילוי. חלק מהמילוי יישאר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
5
שים את הפילה הממולא בתבנית האפייה החמאה. חזור עם שאר הפילה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מברשת את צמרות הפילה עם כף שמורה של חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
יוצקים את מרק ורמוט ועוף סביב, לא מעל, פילה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ורמוטורמוט
8
אופים עד הדג מרגיש מוצק אבל קשקשי ואת הקרביים של פילה נראה אטום כאשר פירסינג עם קצה סכין חדה, 20 עד 25 דקות. באמצעות מרית מתכת דקה, גמישה מחוררת, להעביר את הפילה לארבע צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הוסף 1 Tbs. חמאה קרה לתבנית האפייה החמה וקציפה עד שהחמאה נמסה. חזור עם 1 Tbs הנותרים. חמאה וחרדל. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל וכפית מעל הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מגישים באופן מיידי.
1
גודל
2
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
1
360, שומן
2
20, קלוריות שומן
1
180, שומן רווי
2
11, חלבון
3
30, שומן חד רווי
4
6, פחמימות
5
360, כולסטרול
6
165, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
9, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.