אמנון אפוי עם כרובית וגזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון אפוי עם כרובית וגזר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 202 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר כבוש, תפוחי אדמה, פילה אמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 13 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו ג'ינג'ר טילפי וגזר, פלפלים אדומים, כרובית וגזר, ו ברוקולי, כרובית וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מאיו ושום; להפריש.
לשלב ירקות; כף באופן שווה על מרכזים של שישה ריבועים 12 אינץ ' של רדיד כבד חובה. למעלה כל אחד עם פילה דגים 1.
מפזרים פפריקה. להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום כל חבילה, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
מניחים מנות בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ ' או על תבנית אפייה.
אופים 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר מנות מהתנור; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים חריצים בנייר כסף עם סכין חדה לשחרר קיטור לפני פתיחת כל חבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.