קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

אמנון עם טומטילו ואבוקדו מלא מאק צ'ו

אמנון עם טומטילו ואבוקדו מלא מאק צ'ו
אמנון עם טומטילו ואבוקדו מלא מאק צ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פפריקה, אמנון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אמנון של קים עם מק צ'ו, מק צ'ו., ו מק צ'ו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
דג העונה עם מלח, פלפל, כמון, פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
כמוןכמון
דגיםדגים
מלחמלח
2
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הוסף 1 כף שמן, 1 סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים צלחת הגשה עמידה בתנור חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לטגן דגים 3 דקות בכל צד או עד אטום. לסחוט את המיץ של 1/2 סיד על הדגים בזהירות להחליק את הפילה על מגש חם. כסה את הדג כדי לחמם אותו. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף כף הנותרים של שמן, 1 סיבוב של המחבת. מעל חום בינוני גבוה, לטגן במהירות את הבצל האדום, חלפיניו והשום.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
מיץמיץ
דגיםדגים
לייםליים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטגן דקה בערך, להוסיף את tomatillos חתוך עם זרעים ומיצים. תערובת העונה עם מלח גס לטגן את התערובת של ירקות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
TomatillosTomatillos
ירקירק
זרעיםזרעים
7
ברגע שאתה מקבל את הרוטב שלך עובד, לקבל מחבת שנייה חמה על חום מתון עבור מאק צ ' ו שלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה (1 סיבוב של המחבת,) בצל קצוץ, חלפיניו ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
לטגן 2 או 3 דקות. עובד על צלחת לתפוס את מיצי החלב, לגרד תירס את קלח. לשבור את הגרעינים ויוצקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מערבבים תירס עם פלפלים ובצל. מתבלים עם מעט סוכר, מעט פלפל קאיין ומלח. כאשר בועות תערובת, להפחית את החום לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפליםפלפלים
בצלבצל
סוכרסוכר
תירסתירס
מלחמלח
11
חותכים חמאה לחתיכות ומערבבים לתערובת תירס. אפשר תערובת להתבשל ולבשל עד שמנת, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תירסתירס
12
בזמן שהתירס עובד, תחזור לרוטב שלך בשביל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
תירסתירס
דגיםדגים
13
מוסיפים את הבירה ואת המיץ של 1/2 סיד וכוסברה למחבת. רוטב מבשלים 5 דקות יותר, ואז כפית רוטב חם למטה על פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מיץמיץ
רוטברוטב
בירהבירה
דגיםדגים
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מקשטים מגש עם כמה גבעולים נוספים של הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
15
חותכים אבוקדו ב 1/2 לאורכו ולהסיר בורות. לסחוט מיץ ליים על האבוקדו כדי לשמור אותם מבראונינג ולתבל אותם עם קצת מלח גס. סדר על צלחת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
16
כדי לשרת, למלא את האבוקדו עם מק צ ' ו, המאפשר תירס לשפוך למטה ושוב הצדדים של האבוקדו על מגש ההגשה. אבוקדו בשלים הוא כף מן העור שלה עם עקיצות של שמנת, תירס חם ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
פלפליםפלפלים
תירסתירס
17
מניחים את האבוקדו לצד דגים מעוטרים וליהנות עם סורבה סיד עם פטל Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
פטלפטל
אבוקדואבוקדו
סורבהסורבה
דגיםדגים
לייםליים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.