קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

אמפנדות בטטה

אמפנדות בטטה
המתכון אמפנדות בטטה יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 25 דקות. מתאים ל-16 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בטטות, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: אמפנדות בטטה, עדשים צמחוניות ואמפנדות בטטה, ו אמפנדות עדשים, קייל ובטטה עם רוטב צ'ימיצ' ורי שמנת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה קטנה מועכים את הבטטות במזלג, ומערבבים פנימה את גבינת השמנת, הסוכר החום אם משתמשים, מיץ הלימון וקורט המלח עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוציאים את הבצק מהצינור ומפרידים ל -4 מלבנים. עבודה עם מלבן 1 בכל פעם, להתגלגל על הקווים מחורר בבצק לאטום יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
חותכים את המלבן לשניים ואז חותכים את החצאים ל -2 משולשים.
6
מניחים כפית גדושה של מילוי בטטה במרכז כל אחד מ -4 המשולשים. מקפלים את הבצק על כל אחד, כאילו מכינים רביולי, וצובטים את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
רביולירביולי
בצקבצק
7
המשך להכין אמפנדות משולש קטנות עם שאר הבצק, 16 בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולתוך התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
אופים את האמפנדות עד להזהבה, בערך 10 עד 12 דקות. בינתיים, בקערה רדודה, מערבבים יחד את הסוכר, הקינמון וקורט המלח. בעודם חמים, מברישים את האמפנדות בחמאה מומסת, ואז זורקים בעדינות את תערובת הקינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
10
מגישים את האמפנדות עם יוגורט רגיל חריף לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. סלקיון דה פינקאס טמפרניו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
סלקיון דה פינקאס טמפרניו
סלקיון דה פינקאס טמפרניו
יין העשוי מענבים מהכרמים שלנו בווילאבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. אף עם תווים רבים של פירות שחורים המרוככים בניחוחות הפרחוניים המנוקדים על ידי נגיעה של מינרלים מהאדמה, שמתערבבים עם הווניל שמגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחיך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק טעם ארוך ומתמשך. עשה עם 100% טמפרנילו.זיווג מושלם עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורת צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.