המתכון אמפנדות בטטה יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 25 דקות. מתאים ל-16 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בטטות, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: אמפנדות בטטה, עדשים צמחוניות ואמפנדות בטטה, ו אמפנדות עדשים, קייל ובטטה עם רוטב צ'ימיצ' ורי שמנת.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה קטנה מועכים את הבטטות במזלג, ומערבבים פנימה את גבינת השמנת, הסוכר החום אם משתמשים, מיץ הלימון וקורט המלח עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
גבינת שמנת
סוכר חום
מיץ לימון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוציאים את הבצק מהצינור ומפרידים ל -4 מלבנים. עבודה עם מלבן 1 בכל פעם, להתגלגל על הקווים מחורר בבצק לאטום יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
חותכים את המלבן לשניים ואז חותכים את החצאים ל -2 משולשים.
6
מניחים כפית גדושה של מילוי בטטה במרכז כל אחד מ -4 המשולשים. מקפלים את הבצק על כל אחד, כאילו מכינים רביולי, וצובטים את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
רביולי
בצק
7
המשך להכין אמפנדות משולש קטנות עם שאר הבצק, 16 בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולתוך התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
אופים את האמפנדות עד להזהבה, בערך 10 עד 12 דקות. בינתיים, בקערה רדודה, מערבבים יחד את הסוכר, הקינמון וקורט המלח. בעודם חמים, מברישים את האמפנדות בחמאה מומסת, ואז זורקים בעדינות את תערובת הקינמון-סוכר.
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. סלקיון דה פינקאס טמפרניו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
סלקיון דה פינקאס טמפרניו
יין העשוי מענבים מהכרמים שלנו בווילאבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. אף עם תווים רבים של פירות שחורים המרוככים בניחוחות הפרחוניים המנוקדים על ידי נגיעה של מינרלים מהאדמה, שמתערבבים עם הווניל שמגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחיך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק טעם ארוך ומתמשך. עשה עם 100% טמפרנילו.זיווג מושלם עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורת צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.