אמפנדס גויאבה וגבינה
המתכון Guavan ו Empanadas גבינה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Guavan Empanadas, גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס), ו גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח במעבד מזון; דופק לשלב.
מוסיפים חמאה וגבינת שמנת; דופק 4 פעמים או עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. עם מעבד על, להוסיף 3 כפות חלב דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. צמרמורת במשך 1 שעה.
כדי להכין מילוי, לנגב את מעבד מזון נקי עם מגבת נייר.
שלב 1/4 כוס סוכר וגבינת חקלאי במעבד; תהליך 1 דקה או עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה.
שלב 1 כף חלב ביצה לבן בקערה קטנה; להפריש.
רול בצק לעובי 1/8 אינץ 'על משטח משוריין בכבדות; לחתוך עם חותך ביסקוויט 3 אינץ' לתוך 24 מעגלים. זרוק כל שאריות בצק שנותרו. כפית על 2 כפיות תערובת גבינה על חצי מכל מעגל; מניחים 2 חתיכות דבק גויאבה על גבינה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מברשת תערובת ביצה סביב הקצוות של כל מעגל. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג או אצבעות לאטום.
מניחים אמפנדס על 2 דפי אפייה מצופים בתרסיס בישול; צמרות מברשת של אמפנדס עם תערובת ביצה נותרת.
כדי להכין ציפוי, לשלב 3 כפות סוכר וקינמון בקערה קטנה; מפזרים תערובת סוכר באופן שווה על אמפנדס.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד הזהב.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.