נסו אמפנדס מטוגנות, אמפנדס בקר מטוגן מהיר (Pastel de Carne), ו אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים בקיצור באמצעות בלנדר מאפה, או צובטים לחתיכות קטנות באמצעות האצבעות שלך, עד התערובת דומה פירורים גסים. השתמש במזלג כדי לערבב במים כמה כפות בכל פעם, עד התערובת יוצרת כדור. לטפוח לתוך כדור, ולשטח מעט. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
בלנדר
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך. להתפורר בבשר, ומתבלים במלח, פפריקה, כמון ופלפל שחור. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פפריקה
כמון
בצל
בקר
מלח
5
מסננים שומן עודף, ומערבבים את הצימוקים והחומץ. מקררים עד שמצוננים, ומערבבים את הביצים המבושלות היטב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
חומץ
ביצה
6
טופס את הבצק לתוך כדורי 2 אינץ'. על משטח מקומח, מגלגלים כל כדור לעיגול דק. כפית חלק מתערובת הבשר על המרכז, ואז לקפל לצורות חצי ירח. לאטום את הקצוות על ידי לחיצה עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
בשר
גלול
7
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (180 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
8
מניחים פשטידה אחת או שתיים לתוך הטיגון בכל פעם. לבשל במשך כ 5 דקות, הופך פעם לחום משני הצדדים.