קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדס תפוחים עם קרם מאפה שקדים

אמפנדס תפוחים עם קרם מאפה שקדים
המתכון Apple Empanadas עם קרם מאפה שקדים יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 3 שעות אם יש לכם ממרח שקדים, סוכר חום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם מאפה שקדים, עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים, ו אמפנדס מאפה עוף ושעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את התפוחים ואת הטחון עד מעט מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
4
מוסיף את הסוכר החום, קינמון ומלח ולזרוק. המשך לבשל את התפוחים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים להישבר בקלות כאשר נלחץ עם מזלג, 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
מלחמלח
5
להסיר מהחום ולרסק אותם עם מזלג בזמן שהם עדיין חמים, זה צריך להיראות כמו רסק תפוחים עבה. אפשר לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, מקפלים 1/4 כוס של קרם מאפה שקדים לתוך תפוחים מקורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
שקדיםשקדים
תפוחתפוח
6
על משטח עבודה מקומח, להוציא את יריעות בצק עלים. באמצעות גדול (4 1/2 אינץ') חותך ביסקוויט עגול (או חותך עוגיות) לחתוך 4 עיגולים גדולים לסדין, 8 כולם יחד.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
ביסקוויטיםביסקוויטים
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
7
במחצית התחתונה של כל אחד מהסיבובים, כף 2 כפות ערמות של תערובת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
8
מברשת את הקצוות של כל מעגל עם קצת ביצה לשטוף. מקפלים את הבצק מאפה על המילוי, לאטום את הקצוות עם האצבעות שלך ולאחר מכן crimp אותם עם הקוצים של מזלג. חזור עם בצק מאפה הנותרים ומילוי. כאשר כל העוגות מורכבות, לפרוק כל אחד עם 2 חריצים קטנים, באמצעות סכין קילוף, על גבי כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מברשת כל אחד עם שאר לשטוף את הביצה ומפזרים סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ביצהביצה
10
מעבירים את האמפנדות לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים את העוגות עד שהם נפחו והם זהובים חום, כ 20 דקות. כאשר העוגות יוצאות מהתנור, כפית יותר של קרם מאפה שקדים עליהם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בסיר גדול, כבד תחתית, לשלב את כל החלב, סוכר, ממרח שקדים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
חלב מלאחלב מלא
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
להקציף מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את חלמונים ביצה קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
15
להקציף עד בשילוב ואת התערובת היא שמנת ועבה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
הסר את תערובת החלב מהחום ולהוסיף לאט 1/4 כוס של נוזל החלב לביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מוסיפים את תערובת הביצה עכשיו מחוסמת בחזרה לסיר עם שאר החלב ומחזירים את החלב לרתיחה במשך 3 דקות, מטילים כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
הסר את הסיר מהחום ומערבבים בחמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד שהוא משולב באופן מלא. אם תרצה, מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
19
יוצקים את התערובת לתוך קערה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. אפשר את הקרם להתקרר לחלוטין במקרר עד קר ולהגדיר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק