אמפנדס תפוחים עם קרם מאפה שקדים
המתכון Apple Empanadas עם קרם מאפה שקדים יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 3 שעות אם יש לכם ממרח שקדים, סוכר חום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם מאפה שקדים, עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים, ו אמפנדס מאפה עוף ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את התפוחים ואת הטחון עד מעט מתרכך, על 5 דקות.
מוסיף את הסוכר החום, קינמון ומלח ולזרוק. המשך לבשל את התפוחים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים להישבר בקלות כאשר נלחץ עם מזלג, 10 דקות נוספות.
להסיר מהחום ולרסק אותם עם מזלג בזמן שהם עדיין חמים, זה צריך להיראות כמו רסק תפוחים עבה. אפשר לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, מקפלים 1/4 כוס של קרם מאפה שקדים לתוך תפוחים מקורר ולהניח בצד.
על משטח עבודה מקומח, להוציא את יריעות בצק עלים. באמצעות גדול (4 1/2 אינץ') חותך ביסקוויט עגול (או חותך עוגיות) לחתוך 4 עיגולים גדולים לסדין, 8 כולם יחד.
במחצית התחתונה של כל אחד מהסיבובים, כף 2 כפות ערמות של תערובת התפוח.
מברשת את הקצוות של כל מעגל עם קצת ביצה לשטוף. מקפלים את הבצק מאפה על המילוי, לאטום את הקצוות עם האצבעות שלך ולאחר מכן crimp אותם עם הקוצים של מזלג. חזור עם בצק מאפה הנותרים ומילוי. כאשר כל העוגות מורכבות, לפרוק כל אחד עם 2 חריצים קטנים, באמצעות סכין קילוף, על גבי כל עוגה.
מברשת כל אחד עם שאר לשטוף את הביצה ומפזרים סוכר turbinado.
מעבירים את האמפנדות לתבנית האפייה המוכנה.
אופים את העוגות עד שהם נפחו והם זהובים חום, כ 20 דקות. כאשר העוגות יוצאות מהתנור, כפית יותר של קרם מאפה שקדים עליהם ומגישים.
בסיר גדול, כבד תחתית, לשלב את כל החלב, סוכר, ממרח שקדים ומלח.
להקציף מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את חלמונים ביצה קורנפלור.
להקציף עד בשילוב ואת התערובת היא שמנת ועבה.
הסר את תערובת החלב מהחום ולהוסיף לאט 1/4 כוס של נוזל החלב לביצים, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את תערובת הביצה עכשיו מחוסמת בחזרה לסיר עם שאר החלב ומחזירים את החלב לרתיחה במשך 3 דקות, מטילים כל הזמן, עד מעובה.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים בחמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד שהוא משולב באופן מלא. אם תרצה, מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת.
יוצקים את התערובת לתוך קערה להתקרר.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. אפשר את הקרם להתקרר לחלוטין במקרר עד קר ולהגדיר, לפחות 2 שעות.