אניטה רמאי שעועית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את שעועית הרמאי של אניטה. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.15 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -20 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, שעועית פינטו, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו רמאי מטוגן שעועית, סלט תפוחי האדמה של אניטה, ו סנדלר אוכמניות של אניטה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מטגנים את הבייקון על אש בינונית במשך 3 עד 4 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהבייקון מבושל אך לא פריך והבצל שקוף, עוד כמה דקות. אין לנקז את שומן הבייקון מכיוון שהוא נותן לשעועית טעם טוב.
מוסיפים את השעועית, הפלפלים, העגבניות, השום ו -1 1/2 כוסות מים, ומבשלים 10 עד 15 דקות.
מוסיפים מעט מלח ופלפל ואת הכוסברה ומסירים מהאש.