אננס בגריל עם נוטלה
אננס בגריל עם נוטלה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 388 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", אגוזי לוז, גבינת מסקרפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו צלעות בגריל עם אננס בגריל ואננס-רוטב Habanero, עוף בגריל וסלט אננס עם רוטב אננס-סראנו, ו מוסטארטס נוטלה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכינו את הברביקיו החיצוני לחום בינוני-גבוה. אם אין לך ברביקיו, אתה יכול להשתמש במחבת גריל מקורה להגדיר חום בינוני גבוה. תשמן מעט את הגריל. גריל את פרוסות האננס עד מחומם דרך ומתחיל חום, על 3 דקות לכל צד. חשוב להשאיר את האננסים על הגריל, ללא מגע, כך שתוכל ליצור את סימני הגריל.
בעוד אננס בישול, לטאטא את mascarpone ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג. תניח בצד.
מערבבים את ממרח השוקולד-אגוזים וקרם בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
מניחים במיקרוגל על גבוה במשך כ 2 דקות, ערבוב כל 20 שניות כדי להתמזג היטב. לחלופין, אתה יכול לשלב את ממרח אגוזי לוז שוקולד ושמנת בסיר קטן, להגדיר על אש נמוכה, ולבשל במשך כ 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
חום עד satiny חלקה וקל לשפוך, על 3 עד 5 דקות.
מעבירים את פרוסות האננס למגש גדול.
לטפטף את רוטב השוקולד-אגוזים החם מעל.
לגבש את תערובת המסקרפונה על גבי.
מפזרים אגוזי לוז ומגישים.