אננס-טורקיה נמס
נמס אננס-טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 586 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו הודו מעדנייה, חמאה, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו מאפין אננס וגבינה נמס, Pepperjack טורקיה נמס, ו טורקיה & Fontina נמס (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים פרוסות אננס, וחותכים כל פרוסה לשניים.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מוסיפים אננס, ומטגנים 2 עד 3 דקות.
מפזרים אננס באופן שווה עם מלח ופלפל.
מורחים גבינת שמנת באופן שווה על כל חצי לחם צרפתי.
שכבה תחתונה לחם חצאים באופן שווה עם אננס, טורקיה, פרוסות גבינה שוויצרית; למעלה עם חצאי לחם צרפתי.
לבשל כריכים על מחבת משומנת קלות על אש בינונית 5 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי גבינה נמס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו 1 (16-אונקיה) חבילת Pepperidge Farm Hot 'n' Crusty לחם צרפתי תאומים.