אננס-פיקנטה מוקפץ חזיר וכרוב
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם קורנפלור, רוטב פיקנטה, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. נסו חזיר מטוגן חריף עם כרוב, חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ, ו מערבבים חזיר מטוגן וכרוב עם רוטב שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב פיקנטה, חומץ, שורש זנגביל, מיץ אננס ו קורנפלור בקערה בינונית.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומערבבים עד להשחמה טובה.
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מוסיפים את הכרוב ומערבבים עד רך-פריך.
מוסיפים את המים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את הכרוב מהמחבת ולשמור על חם.
מוסיפים את תערובת רוטב פיקנטה למחבת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד התערובת רותחים ומתעבה. מערבבים בגושי האננס. להחזיר את החזיר למחבת ומבשלים עד התערובת חמה מבעבע.
מגישים את תערובת החזיר על הכרוב.