אנצ'ו איבק מחבת צרוב Monkfish עם רוטב תירס בקארי ירוק קלוי ותבלינים תירס קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, מיץ ליים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: תירס קלוי ותבלינים ירוקים, טאקו Oxtail עם רוטב טבילה תירס קלוי & Sriracha, ו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
הוסף יין ו cookpeole הם s עד מופחת על ידי 3/
מרכיבים שתצטרך
יין
4
מוסיפים את משחת הקארי ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
5
מוסיפים את מלאי הצדפות וקליפות תירס ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
שלב את כל החומרים בקערה ולתת לשבת במשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מחממים מחבת גדולה אטומה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
10
Brush monkfish עם שמן זית ומתבלים עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה ומלח. לצרוב משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ 'ילי אנצ' ו
שמן זית
Monkfish
מלח
11
מעבירים לתנור וממשיכים לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד שזה עתה בישל. מצקת את הרוטב על מגש, לחתוך את הדגים לתוך פרוסה עבה 3/4 אינץ', לטפטף עם יותר של הרוטב העליון עם תבלין תירס וכוסברה קצוצה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.