אנצ'ילדות מדרום לגבול הן ... צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך גבינת צ'דר, עגבניות משומר, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו אנצ'ילדות מדרום לגבול., מדרום למחבת הגבול, ו טום קולינס מדרום לגבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בבלנדר או מעבד מזון, במקום עגבניות, בצל ושום. כיסוי; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר 2 ליטר, לבשל תערובת מעורבב, 2 כפות של כוסברה, פתיתי דבש ופלפל אדום על חום בינוני 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.