קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אנצ'ילדות שרימפס

אנצ'ילדות שרימפס
המתכון אנצ'ילדות שרימפס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר ותערובת גבינת מונטריי, סלסה, ג' ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו אנצ'ילדות שרימפס, אנצ'ילדות שרימפס, ו Enchiladas שרימפס Suizas (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב, לשלב 4 כפות שמן זית, שום, זנגביל, רוטב חם, שרימפס. מעיל שרימפס היטב עם תערובת, ומרינדה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
משמנים צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' עם הנותרים 1 כף שמן זית. ממלאים טורטיות קמח עם שרימפס במרינדה, תערובת גבינה וסלסה. מקפלים טורטיות לחמנייה ומניחים בצלחת העוגה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
סלסהסלסה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
מורחים שכבה דקה של סלסה על גבי הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
מורחיםמורחים
סלסהסלסה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד שרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.