קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו

אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו
אם יש לכם שמן זית, רק 3 טיפות של חומץ בלסמי מעולה באמת, גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (175C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אם באמצעות חומץ בלסמי מגוחך pricy, ברמה הגבוהה ביותר, לדלג על שלב זה. אחרת, לזרוק את החלונות פתוחים ולהפעיל את מאוורר הפליטה. ואז מניחים את החומץ בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מקטינים את החום ומבשלים, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהחומץ מצטמצם בחצי, בין 7 ל -15 דקות, תלוי בגודל של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום.
4
להביא סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הוסף 1 כף של המלח ואת האספרגוס ואת blanch עד בקושי מכרז, על 1 דקה עבור חניתות עובי ממוצע, יותר עבור חניתות עבה פחות עבור אלה skinnier.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. ללטף את האספרגוס יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או, במידת הצורך, שני גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מפזרים את החניתות עם מלח לפי הטעם, טפטוף עם 2 כפות של השמן, ולהפוך את המעיל. מקלחת את האספרגוס עם גבינת פרמז 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
אופים עד החניתות רכות והגבינה היא השחמה וכמעט מבעבע (זה רגיל למעשה להמיס), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
השתמש מרית כדי לרפרף את האספרגוס מן תבנית אפייה מגש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
טפטוף עם 2 כפות של חומץ בלסמי מופחת או כמה טיפות של החומר ממש ברמה הגבוהה ביותר ואת הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12
מגישים מיד, עם חומץ בלסמי מופחת הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)