אספרגוס אפוי עם פרמזן-מתכון רג'יאנו
אם יש לכם שמן זית, רק 3 טיפות של חומץ בלסמי מעולה באמת, גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (175C).
אם באמצעות חומץ בלסמי מגוחך pricy, ברמה הגבוהה ביותר, לדלג על שלב זה. אחרת, לזרוק את החלונות פתוחים ולהפעיל את מאוורר הפליטה. ואז מניחים את החומץ בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מקטינים את החום ומבשלים, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהחומץ מצטמצם בחצי, בין 7 ל -15 דקות, תלוי בגודל של הסיר.
הוסף 1 כף של המלח ואת האספרגוס ואת blanch עד בקושי מכרז, על 1 דקה עבור חניתות עובי ממוצע, יותר עבור חניתות עבה פחות עבור אלה skinnier.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. ללטף את האספרגוס יבש עם מגבות נייר.
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת או, במידת הצורך, שני גיליונות.
מפזרים את החניתות עם מלח לפי הטעם, טפטוף עם 2 כפות של השמן, ולהפוך את המעיל. מקלחת את האספרגוס עם גבינת פרמז 'יאנו-רג' יאנו.
אופים עד החניתות רכות והגבינה היא השחמה וכמעט מבעבע (זה רגיל למעשה להמיס), על 5 דקות.
השתמש מרית כדי לרפרף את האספרגוס מן תבנית אפייה מגש.
טפטוף עם 2 כפות של חומץ בלסמי מופחת או כמה טיפות של החומר ממש ברמה הגבוהה ביותר ואת הנותרים 2 כפות שמן זית.
מגישים מיד, עם חומץ בלסמי מופחת הנותרים בצד.