אספרגוס ופרמזן פסטה לזרוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פסטה אספרגוס ופרמזן. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 276 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, פרמזן, עגבניות משומרות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה מוצק. נסו עוף-פרמזן פסטה לזרוק, אספרגוס - תרנגול הודו פסטה לזרוק, ו האביב אספרגוס פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפל לשניים לאורכו; השלך זרעים וקרומים.
מניחים חצאי פלפל, דפנות העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון עם רוכסן; חותם.
תן לעמוד 10 דקות. מקלפים וחותכים לרצועות.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים פלפל, פלפל אדום כתוש, ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות). מביאים לרתיחה; מבשלים 7 דקות. מערבבים אספרגוס; מבשלים 4 דקות או עד שהם רכים.
שלב בקערה גדולה תערובת פטריות, פסטה ו 1/4 כוס גבינה, והשליך היטב לשילוב.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל פסטה.