אספרגוס ושרימפס עם פסטה פנה
זה מתכון pescatarian מגישה 27 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. אם יש לכם אספרגוס ספירס, פסטה זיטי, seasons שום & תערובת עשבי תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו שרימפס, אספרגוס ופסטה פנה, שרימפס ואספרגוס פנה, ו פסטה פנה ברוטב אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אספרגוס ב 1 כף. של ההלבשה מוכן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שרימפס ופלפל אדום; כיסוי. מבשלים 5 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד וירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לבשל פסטה לפי ההוראות.
מסננים פסטה; מניחים בקערת הגשה גדולה.
להוסיף רוטב שנותר, תערובת אספרגוס וגבינה; לזרוק קלות.
מגישים מיד או מכסים ומקררים עד מקורר.