אספרגוס פסטה פרימוורה דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שזיפים, בזיליקום, לינגוויני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא מוצק. פסטה פרימוורה עם אספרגוס ונקניק, סלמון מעושן ופסטה אספרגוס פרימוורה, ו פסטה אספרגוס של הדוד ביל פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה ממיסים חמאה עם שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים פנימה את האספרגוס. מכסים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את הפטריות, חזיר, בזיליקום, אורגנו ורוזמרין. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהאספרגוס פריך-רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מערבבים פנימה את העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 3 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
בינתיים מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ניתן לשלב פסטה פרימברה עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
איל פלאג ' יו כשאנחנו רוקדים קיאנטי
ניחוחות של דובדבנים שחורים בשלים, אלמוג, ארז וקומפוט תות. חומציות בהירה אחידה ומאוזנת מבחינה טקסטורית, פירות עסיסיים ותחושה משמחת ומתמשכת של הכרמים באיל פלאג ' יו. מושלם לשילוב עם מתכונים טוסקנים מסורתיים.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 5% קנאיולו, 5% קולורינו