קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

אספרסו אנג'ל מזון עוגה

אספרסו אנג'ל מזון עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אספרסו אנג'ל מזון עוגה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 121 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, סוכר, קמח מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו אספרסו אנג'ל מזון עוגה פרנץ' טוסט, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות יחד קמח, 1/2 כוס סוכר, ו 2 כף. אבקת אספרסו (לדחוף דרך מסננת). לנפות שוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בקערה קטנה, לערבב נשאר 1 כף. אבקת אספרסו עם כפית 1. מים חמים. מערבבים בתמציות וניל ושקדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)( 23)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה גדולה או מערבל עומד, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים שמנת של טרטר ומלח. הכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
להוסיף 1 סוכר כוס הנותרים לנצח עד חלבונים ביצה הם המשרד אבל לא יבש. מקציפים בתערובת אספרסו נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
לנפות 1/3 של תערובת קמח על חלבוני ביצה, עם מרית גומי או סיליקון, לקפל בעדינות לתוך הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
8
מוסיפים את שאר הקמח ב 2 קבוצות, מתקפלים בעדינות לאחר כל תוספת. להפוך את הבלילה ל10-in ungreased. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד השחמה המשרד, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הפוך עוגה (במחבת) על מתלה קירור ולתת מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. לרוץ ארוך, דק, סכין חדה בין עוגה ומחבת כדי לשחרר; להסיר עוגה. שמור מכוסה, בטמפרטורת החדר, עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות