אסקרול מוקפץ עם קוסקוס פנינה קלוי וביצים שלוקות
אסקרול מוקפץ עם קוסקוס פנינה קלוי וביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, פרגולה סרדה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלמון עלום עם צ'ימיצ' ורי ופרל קוסקוס: # BeyondInspiralized, סלק מוקפץ עם ביצים שלוקות, ו ביצים עלומות וגבינת פרמז'ן מעל בריוש קלוי עם פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט קוסקוס ב 1 כף. שמן בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב בעיקר, 7 עד 8 דקות (אם באמצעות פרגולה, להשמיט שמן קלייה).
הוסף 1/4 כפית. מלח 2 כוסות מים (ו פרגולה, אם משתמשים); להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד בקושי מכרז, 8 עד 10 דקות.
לבשל שום הנותרים 1/4 כוס שמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מתרכך אבל עדיין חיוור, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים אסקרול ומבשלים עד שהוא מתחיל לנבול, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים קוסקוס ומערבבים למעיל, ואז מוסיפים מרק ו 1/2 כפית. פלפל ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר. העונה עם כ 1/4 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם ולשמור חם.
מילוי סיר המשמש קוסקוס שלושה רבעים מלאים במים, להוסיף חומץ, ומבשלים על חום גבוה עד בועות בקושי לשבור את פני השטח. להפחית את החום בינוני נמוך. לפצח ביצים לתוך המים ולתת מים מערבבים עדין כדי להבטיח ביצים לא דבק למחבת. מבשלים 3 דקות לחלמונים נוזליים. עם כפית מחוררת, להעביר ביצים מגבות נייר.
מפזרים על 1/4 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מחלקים תערובת escarole בין 4 צלחות מרק ולהגדיר ביצה על כל אחד.
טפטוף עם יותר שמן ומפזרים פרמזן.
* קנה פרגולה סארדה מ markethallfoods.com או במכולת גורמה. חפש ביצי ברווז בשוקי אסיה וחקלאים.