מתכון זה מ טעם הבית דורש אורגנו, גבינה שוויצרית, תחליף ביצה ובצל. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קיש חזיר, שוויצרי ותרד, קיש חזיר ושוויצרי, ו סרטן וקיש שוויצרי.
הוראות
1
על משטח מקומח קלות, מגלגלים מאפה.
2
העברה ל-9 אינץ'. צלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל. מרפדים מאפה לא מתובל בעובי כפול של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים בחום של 450 למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת. מנמיכים את האש ל-350 ש.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
במחבת קטנה מבשלים את הבייקון, הבצל והפלפל האדום עד שהירקות רכים; מסננים. מערבבים תרד. כפית תערובת תרד לתוך מאפה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בקערה קטנה שלבו את תחליף הביצה, גבינת הקוטג', הגבינה השוויצרית והתבלינים; יוצקים מעל תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
תחליף ביצה
גבינה שוויצרית
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אופים במשך 35-40 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לה גרנד קורטאז ' רוז ברזיל ברוט בקבוק מסנוור. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.