אפונה, חזיר הוק & סלט גרגיר הנחלים
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אפונה,חזיר, חומץ סיידר, וגרס. מתכונים דומים: ירך חזיר ומרק אפונה מפוצל, כיריים איטיים לפצל מרק אפונה עם חזיר, ו סלט חזיר עם רוטב במיה כבוש.
הוראות
מבשלים את האפונה במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים במשך כ 3 דקות (או 1 דקות אם קפוא).
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים כדי לעצור אותם בישול.
לטאטא את חומרי ההלבשה יחד עם כמה תיבול עד emulsified.
מערבבים את הוק החזיר עם אפונה, פטרוזיליה ורוטב בקערה גדולה.
להעביר את הסלט מגש או כף על צלחות בודדות. פיזור על בצל האביב וגזרת הנחלים רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.