קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

אפונה , פטה וקינואה ספרינג רולס עם עגבניות צלויות נאם פריק

אפונה , פטה וקינואה ספרינג רולס עם עגבניות צלויות נאם פריק
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. רוטב צ'ילה אדום תאילנדי-נאם פריק דאנג, שרימפס אורז מטוגן עם נאם פריק פאו ופריך Lemongrass, ו רסק צ'ילי אדום קלוי (נאם פריק פאו) מ' בישול תאילנדי יומיומי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את נאם פריק, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם 1 כף של שמן זית, העונה, ואז לצלות במשך 1-2 שעות עד יבש למחצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
הסר מהתנור, תן מגניב, ואז עצה לתוך מעבד מזון עם החומרים הנותרים בליץ כדי בינוני טהור.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מבשלים את הקינואה במחבת של מים מלוחים רותחים בעקבות הוראות חבילה. עצה לקערה ולהניח בצד להתקרר. מבשלים את האפונה במשך 1 דקות במים רותחים, ולאחר מכן לנקז ולהפעיל תחת מים קרים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסננים ביסודיות, עצה למעבד מזון ודופק לגושי טהור.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
להוסיף את זה קינואה מקורר יחד עם פטה, מנטה, בצל אביב וגרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מערבבים היטב לשלב ומתבלים לפי הטעם, מוסיפים עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
9
להניח סדין של פילו מולך, שמירה על שארית מכוסה מתחת למגבת תה לחה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
חותכים את filo במחצית לרוחב לעשות 2 ריבועים. עם פינה אחת מצביעה כלפיך (אז אתה מסתכל על צורת יהלום ולא ריבוע), כף 2 כף של המילוי ממש מתחת לקו המרכז וצורה לתוך יומן.
11
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה, ואז לקפל את 2 פינות בצד. שמירה על האצבעות בפינות, להביא את הפינה התחתונה מעל המילוי לכיוון המרכז, ואז להתגלגל בחוזקה לכיוון הפינה העליונה. חשוב לגלגל בחוזקה ככל האפשר, כך האגרולים באביב לבשל באופן שווה. חזור עם גיליונות filo הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
חום על שמן חמניות 3cm במחבת גדולה או ווק ומטגנים את האגרולים, בקבוצות, במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על נייר מטבח.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
14
מעבירים את האגרולים לצלחת ומגישים עם נאם פריק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לאביב רולס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Sophora נוצץ rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Sophora Sparkling Rose
Sophora Sparkling Rose
זוכת מדליית זהב: 2014 תחרות היין הבינלאומי לוס אנג ' לסזה עלה נוצץ עשוי שרדונה ו פינו נואר יש צבע סומק ורוד אטרקטיבי חיך חושני עם מוס מתמשך, מרענן. ניחוחות פרחוניים מענגים וטעמי ענבים אדומים עסיסיים, דובדבנים ואשכוליות ורודות עם חומציות מאוזנת וגימור שמנת, דקדנטי.