זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. רוטב צ'ילה אדום תאילנדי-נאם פריק דאנג, שרימפס אורז מטוגן עם נאם פריק פאו ופריך Lemongrass, ו רסק צ'ילי אדום קלוי (נאם פריק פאו) מ' בישול תאילנדי יומיומי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להפוך את נאם פריק, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
טפטוף עם 1 כף של שמן זית, העונה, ואז לצלות במשך 1-2 שעות עד יבש למחצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4
הסר מהתנור, תן מגניב, ואז עצה לתוך מעבד מזון עם החומרים הנותרים בליץ כדי בינוני טהור.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מבשלים את הקינואה במחבת של מים מלוחים רותחים בעקבות הוראות חבילה. עצה לקערה ולהניח בצד להתקרר. מבשלים את האפונה במשך 1 דקות במים רותחים, ולאחר מכן לנקז ולהפעיל תחת מים קרים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מסננים ביסודיות, עצה למעבד מזון ודופק לגושי טהור.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
7
להוסיף את זה קינואה מקורר יחד עם פטה, מנטה, בצל אביב וגרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
כסף ללא נעליים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מערבבים היטב לשלב ומתבלים לפי הטעם, מוסיפים עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
9
להניח סדין של פילו מולך, שמירה על שארית מכוסה מתחת למגבת תה לחה.
מרכיבים שתצטרך
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
חותכים את filo במחצית לרוחב לעשות 2 ריבועים. עם פינה אחת מצביעה כלפיך (אז אתה מסתכל על צורת יהלום ולא ריבוע), כף 2 כף של המילוי ממש מתחת לקו המרכז וצורה לתוך יומן.
11
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה, ואז לקפל את 2 פינות בצד. שמירה על האצבעות בפינות, להביא את הפינה התחתונה מעל המילוי לכיוון המרכז, ואז להתגלגל בחוזקה לכיוון הפינה העליונה. חשוב לגלגל בחוזקה ככל האפשר, כך האגרולים באביב לבשל באופן שווה. חזור עם גיליונות filo הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
חום על שמן חמניות 3cm במחבת גדולה או ווק ומטגנים את האגרולים, בקבוצות, במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניות
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לאביב רולס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Sophora נוצץ rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.