קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

אפיית ביצת תפוח-בייקון

אפיית ביצת תפוח-בייקון
אפיית ביצת תפוח-בייקון יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-21 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 422 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר, רצועות בייקון, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 982 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בייקון, אפייה ביצים וברוקולי, אפיית ביצי כרובית ובייקון ואפיית בייקון וביצה צבעונית.

הוראות

1
בקערה קטנה טורפים את הביצים. מערבבים פנימה את התפוח, האש בראון, חלב, שמנת חמוצה, 3 כפות גבינה, 1 כף בייקון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לשימור,לשימור,
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לשתי תבניות אפייה של 2 כוסות מצופים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
3
מפזרים את יתרת הגבינה והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך