אפיית ביצת תפוח-בייקון
אפיית ביצת תפוח-בייקון יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-21 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 422 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר, רצועות בייקון, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 982 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בייקון, אפייה ביצים וברוקולי, אפיית ביצי כרובית ובייקון ואפיית בייקון וביצה צבעונית.
הוראות
בקערה קטנה טורפים את הביצים. מערבבים פנימה את התפוח, האש בראון, חלב, שמנת חמוצה, 3 כפות גבינה, 1 כף בייקון, מלח ופלפל.
יוצקים לשתי תבניות אפייה של 2 כוסות מצופים בתרסיס בישול.
מפזרים את יתרת הגבינה והבייקון.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.