אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפיית לחם: עגבניות, גבינה, לחם בייקון. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, קמח לחם, שמרים מיידיים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת, אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה, ו לחם עגבניות ובייקון (עבור מכונת לחם).
הוראות
מבשלים בייקון עד פריך מאוד.
מסננים ולתת מגניב, הזמנת 1 כף שומן חזיר. קותלי חזיר מתפוררים ומניחים בצד.
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב מים, סוכר, שמרים, ועל 1/3 קמח.
מערבבים היטב ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מוסיפים את קמח הלחם שנותר ואת רסק העגבניות. ללוש עם וו בצק עד הבצק הופך אלסטי.
מוסיפים גבינה, בייקון מתפורר, מלח, שומן בייקון שמורות ללוש עד שכל החומרים משולבים ומופצים באופן שווה. טופס בצק לכדור, לטפטף עם קצת שמן זית, ולחזור לקערה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, בערך שעה.
מחממים תנור ל 350° ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה.
הסר בצק מקערה וליצור אותו לכדור.
מניחים אותו, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלה, כ-30 דקות.
לקצץ כיכר לפי הצורך, ואופים עד השחמה ועשה, כ 45 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.