אפיית פסטה עוף, תרד וגבינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאפות פסטה עוף, תרד וגבינה. מנה אחת מכילה 389 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, בצל, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . מתכונים דומים: אפיית פסטה תרד שלוש גבינות , אפיית תרד ופסטה שלוש גבינות , ואפיית פסטה של עגבניות ותרד מיובשות בתבנית אחת 4 גבינות .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מוסיפים פנה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך אך יציב לביס, כ-11 דקות.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים את הבצל בשמן חם עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
מערבבים פסטה פנה, בצל, עוף, קוביות עגבניות, תרד וגבינת שמנת יחד בתבנית אפייה עד שגבינת השמנת נמסה ומצפה הכל.
מפזרים גבינת מוצרלה על תערובת הפסטה. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהם מתחממים ומתחילים להשחים לאורך השוליים, כ-15 דקות נוספות.