קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

אפיית פסטה צמחונית צלויה

אפיית פסטה צמחונית צלויה
אפיית פסטה צמחונית צלויה דורשת כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 472 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה פנה, בצל, חציליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . וזה טוב. נסו נקניקיה & Veggie פסטה לאפות, Veggie פסטה לאפות, ו Veggie העליון פסטה לאפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את הבצל, קישואים קישואים, קישואים, חצילים ופלפל אדום החוצה על שני סדינים אפייה עם חישוקים; ירקות רסס עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
קיץסקוושקיץסקווש
ירקירק
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
קישואיםקישואים
מורחיםמורחים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
צולים את הירקות בתנור שחומם מראש עד רך ומתחיל חום, 20 עד 25 דקות; מערבבים ומוסיפים ירקות לאחר כ 10 דקות של אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בעוד ירקות נצלים, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות להביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פסטהפסטה
פנה!פנה!
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
6
גריז צלחת תבשיל 2 ליטר. בסיר, מערבבים יחד את רוטב אלפרדו עם מרק עוף, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
יוצקים את תערובת הרוטב לתוך קערה גדולה, ומערבבים את הירקות הקלויים, פסטה פנה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, ו 1/4 כוס גבינת מוצרלה עד לשלב ביסודיות. כפית את התערובת לתוך תבשיל תבשיל מוכן; מפזרים למעלה באופן שווה עם פירורי לחם. כסה את הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
פנה!פנה!
ירקירק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
קערהקערה
8
אופים בתנור החם עד שהתערובת מבעבעת, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר כיסוי, ומפזר העליון של תבשיל עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן ו 1/4 כוס גבינה מוצרלה; לחזור לתנור, ואופים עד העליון הוא השחמה קלות והגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור