קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל בטי

אפל בטי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אפל בטי, Apple Pan Betty, ו תפוח חום בטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את הקמח והמלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את קיצור, לחתוך עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. עם מזלג, מערבבים רק מספיק מים כדי לקשור את הבצק. להתקבץ לכדור ולהעביר למשטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לרדד לכ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
העברה למחבת פאי 9 אינץ 'ו לקצץ להשאיר 1/2 אינץ' הבליטה. מקפלים את הבליטה תחת עבור עובי כפול. חליל הקצה עם האצבעות שלך. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1
מקלפים, חותכים את התפוחים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
2
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים לתפוחי מעיל. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד את עמילן התירס, המלח ורק 1/3 כוס הסוכר (שומר את השאר לציפוי).
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת הסוכר לתפוחים ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
עבור ציפוי פירור, לשלב את הסוכר שנותר, קמח, קינמון וחמאה בקערה. להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורים גסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כפית את הפרי מילוי לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
מפזרים את הפירורים בקלילות ובאופן שווה מעל.
7
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F. לכסות את החלק העליון של העוגה באופן רופף עם גיליון נייר, ולהמשיך לאפות עד השחמה, 35 עד 40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
בסיר גדול לערבב סוכר, קורנפלור, ומלח להתמזג היטב, לפני לשים על ארובה. בהדרגה לטאטא חלב תמצית וניל עד בשילוב, ואז לטאטא חלמונים ביצה עד לא פסים צהובים להישאר. להביא לרתיחה מעל חום נמוך להקציף כדי לשמור על חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
הסר פאן מחום, להוסיף בננות, להתמזג באמצעות בלנדר טבילה. לסיים על ידי להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים פאי עם קרם בננה מעוטר chiffonnade מנטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים

42 שוטים קטנים ומגניבים2 שוטים קטנים ומגניבים2(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6(חוֹרֶף)חמאה קרה, חתוכה לחתיכותחמאה קרה, חתוכה לחתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס5חלמוניםחלמונים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6sprigsעלי נענע טריים, שיפון, לקישוטעלי נענע טריים, שיפון, לקישוט11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון2(חוֹרֶף)מי קרח (יש כוס מים קרח שימושי)מי קרח (יש כוס מים קרח שימושי)2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהתקצרות קרה, לחתוך לחתיכותהתקצרות קרה, לחתוך לחתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק7עד 8 טארט תפוחיםעד 8 טארט תפוחים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת