אפרסק מלבה מסמיק קינוח
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך מים, אפרסקים, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפרסק מלבה קינוח, אפרסק מלבה קינוח, ו אפרסק מלבה קינוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תערובת ג ' לטין יבשה, מיץ תפוחים ומים בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. מבשלים עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אפרסקים; מכסים את המחבת במכסה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 15 עד 20 דקות. או רק עד שהאפרסקים יהיו רכים.
הסר אפרסקים מנוזל; להשליך נוזל.
מגישים אפרסקים חמים או מכסים ומקררים עד מוכן לשרת. למעלה עם פטל ציפוי מוקצף.