אצבעות עוף באפלו
אצבעות עוף באפלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 290 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 1616 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב כנפי הבאפלו של פרנק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו אצבעות עוף באפלו, אצבעות עוף באפלו, ו אצבעות עוף בסגנון באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. קו גיליון עוגיות עם נייר; לרסס עם תרסיס ספריי ספריי ספריי.
בצלחת רדודה, מניחים רוטב כנפיים באפלו. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים פירורי לחם, פפריקה, מלח וחמאה. לטבול עוף ברוטב כנף; מעיל באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
אופים חשפו 8 עד 10 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז ציפוי מתחיל חום.
מגישים עוף עם רוטב ומקלות סלרי.