ארבע גבינות פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארבע גבינה Pizzan. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 371 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מים חמים, גבינת ריקוטה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. מתכונים דומים: פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל, פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה, ו פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית.
הוראות
יוצקים 3/4 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר. שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבשות וכפות; רמה עם סכין.
מוסיף קמח 3/4 כוס מים; לערבב עד בשילוב. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
שלב הנותרים 1/4 כוס מים ושמרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים תערובת שמרים, 4 כפיות שמן ומלח לתערובת קמח; מערבבים 5 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים 24 שעות.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה. לחץ על הבצק לעיגול 12 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא צדדים מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 55
מחממים אבן 30 דקות לפני אפיית הבצק.
שלב הנותרים 1 כף שמן ושום; בעדינות מברשת שום תערובת שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מורחים ריקוטה באופן שווה על פני הבצק; מסדרים טלג ' יו וגורגונזולה באופן שווה על פני ריקוטה. למעלה עם Parmigiano-רג ' יאנו. החלק פיצה על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים ב 550 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
חותכים פיצה לתוך 10 טריזים; מפזרים עירית.