ארוחת חזיר ותפוח
אם יש לך כשעתיים ו-10 דקות לבלות במטבח, סעודת חזיר ותפוח עשויה להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 376 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם פלפל, עמילן תירס, תפוחים חמוצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ארוחת צלעות חזיר , ארוחת צלעות חזיר וארוחת צלעות חזיר .
הוראות
בתנור הולנדי משחימים בשר חזיר בשמן.
מוסיפים מים, חמין, טימין, פלפל ועלה דפנה; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהחזיר רך.
להוסיף תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 15 דקות.
להוסיף תפוחים; מכסים ומבשלים 10-12 דקות או עד שהם רכים. לזרוק את עלה דפנה.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתוך תערובת חזיר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.