קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
מגזין

ארוחת ערב: BLT עם אבוקדו ושרימפס

ארוחת ערב: BLT עם אבוקדו ושרימפס
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 365 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו עגבנייה, חסה, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: כריך סרטן ואבוקדו, ארוחת ערב: סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים, ו ארוחת ערב: מרק תירס מתוק עם קרם אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השרימפס, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים עד שהם ורודים, בערך 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
לנקז את המים, ולאחר מכן לזרוק את השרימפס באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4
בואו להתקרר לכמה דקות.
5
מבשלים את פרוסות בייקון במחבת להגדיר על חום בינוני, פונה לעתים קרובות. אתה רוצה בייקון פריך כאן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסננים על מגבות נייר כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
בינתיים, טוסט פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
תבנה את הכריך. מורחים את המיונז בצד אחד של כל פרוסת טוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
9
מניחים את החסה על אחת מפרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
10
מוסיפים את פרוסות העגבניות על גבי החסה, ולאחר מכן מתבלים כל אחד עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
11
מוסיפים את פרוסות האבוקדו, אחר כך את הבייקון, ולבסוף את השרימפס. מתבלים עם קמצוץ נוסף של מלח ופלפל. לבסוף עליון עם החתיכה האחרונה של טוסט, צד מיונז למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12
לשרת.