קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ארוחת ערב: כרוב מבושל יבש עם טופו ואפונה

ארוחת ערב: כרוב מבושל יבש עם טופו ואפונה
גשו לסופר וקנו זנגביל, כרוב, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב: טופו שקדים עם אטריות כוסמת ואפונה שלג, ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, ו ארוחת ערב: אפונה עם נענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
יבש את טופו עם מגבות נייר. לזרוק קמח על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
הוסף חצי טופו ולזרוק בעדינות עד מכוסה באופן שווה. להתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3
יוצקים ארבע כפות ghee או שמן למחבת ברזל 12 אינץ ' להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חום עד מנצנץ.
5
מוסיפים טופו מצופה קמח. לבשל טופו, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, כחמש דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
הסר טופו ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. כבה את החום, לנקות בזהירות מחבת, ולחזור עם טופו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים שתי כפות אחרונות של ghee או שמן לתנור הולנדי בגודל בינוני להגדיר על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
חום עד מנצנץ.
9
מוסיף זרעי חרדל. מבשלים עד שהם מתחילים לקפוץ, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
10
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שתי כפיות כוסברה, כורכום, asafetida, וסראנו. מערבבים היטב, ומבשלים עד ריחני, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידהאספוטידה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מוסיפים כרוב וקורט של מלח. לבשל, ערבוב כל דקה, עד מאוד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מוסיפים כוסברה נותרת, טופו מטוגן, אפונה, ועוד קמצוץ של מלח. מערבבים היטב ומבשלים עד שהכל חם, כשתי דקות. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
13
מגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן