גשו לסופר וקנו jalapeño, שן שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארוחת ערב: שרימפס טיקה מסאלה, ארוחת ערב: טיקה מסאלה מהירה, ו צ'אנה מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את החמאה במחבת להגדיר על אש בינונית. כאשר נמס, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
מוסיף כוסברה, כמון, קאיין, וכורכום. מערבבים עד בשילוב ומבשלים במשך 30 שניות בערך, או עד שזה מאוד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
¼ כפית אורגנו
4
מערבבים את העגבניות. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
לזרוק את החומוס ואת לשפוך במים. מערבבים עד בשילוב, ולאחר מכן להביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את הפפריקה, garam masala, מלח, ומיץ לימון. מכסים ומבשלים ב מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
(צינור גדול)
7
מפזרים את הג ' ינג ' ר jalapeno. מבשלים עוד 30 שניות. מתבלים במלח במידת הצורך.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.