קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

ארוחת ערב צלע חזיר סיידר

ארוחת ערב צלע חזיר סיידר
סיידר חזיר צ'ופ ארוחת ערב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, גזר, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב צלע חזיר לשניים, ארוחת ערב צלע חזיר, ו ארוחת ערב צלע חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקורנית, מלח ופלפל; לשפשף על שני הצדדים של צלעות חזיר. במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום את הצלעות בשמן משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להסיר ולהניח בצד.
3
מוסיף סיידר למחבת, ערבוב כדי לשחרר כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, גזר, לפת וצלעות חזיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 1 שעה או עד מיצי בשר לרוץ ברור וירקות הם במכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
להעביר צלעות חזיר וירקות על מגש הגשה ולשמור על חם. לרוטב, להביא את מיצי המחבת לרתיחה; לבשל, חשוף, עד מופחת 3/4 כוס. בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אגוז מוסקט ושמנת עד חלקה. מערבבים לתוך נוזל מופחת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מגישים עם בשר וירקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.