קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פירה כרישה

פירה כרישה
פירה כרישה הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 288 קלוריות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם יש לכם חלב, חמאה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פירה כרישה ושום, פירה כרישה, פטריות ותימין ועוד פירה מדומה (פירה כרובית) דל פחמימות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
הכניסו אותם לסיר גדול של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים קורט גדול של מלח ומניחים את הסיר על אש גבוהה. כשזה מגיע לרתיחה, מבשלים עד שתפוחי האדמה רק מבושלים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, פורסים את הכרישה לחתיכות קטנות ושוטפים היטב כדי להסיר לכלוך. שמים מחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים 2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכרישה עד שהן רכות מאוד, נזהרים שלא יצבעו או יישרפו, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. לאחר מכן החזירו את תפוחי האדמה לסיר ותנו לתפוחי האדמה להתייבש מעט בזמן שאתם מסיימים את הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בסיר קטן על אש קטנה מוסיפים את החלב, 4 כפות החמאה הנותרות, שום ותימין ומחממים. מסננים את השום והתימין מהחלב החם ומערבבים את החלב לתוך תפוחי האדמה בעזרת כף עץ. מועכים עם מועך תפוחי אדמה, מפרקים את הגושים הגדולים. מערבבים פנימה את הכרישה המומסת, טועמים ומתבלים במלח ופלפל. שמור 2 כוסות לשימוש אחר אם תרצה, כגון עוגת הודיה מתכון 2. מכסים את השאר ומשהים חם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות