פירה כרישה
פירה כרישה הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 288 קלוריות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם יש לכם חלב, חמאה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פירה כרישה ושום, פירה כרישה, פטריות ותימין ועוד פירה מדומה (פירה כרובית) דל פחמימות עבור מתכונים דומים.
הוראות
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
הכניסו אותם לסיר גדול של מים קרים.
מוסיפים קורט גדול של מלח ומניחים את הסיר על אש גבוהה. כשזה מגיע לרתיחה, מבשלים עד שתפוחי האדמה רק מבושלים, כ-20 דקות.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, פורסים את הכרישה לחתיכות קטנות ושוטפים היטב כדי להסיר לכלוך. שמים מחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים 2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכרישה עד שהן רכות מאוד, נזהרים שלא יצבעו או יישרפו, כ-20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. לאחר מכן החזירו את תפוחי האדמה לסיר ותנו לתפוחי האדמה להתייבש מעט בזמן שאתם מסיימים את הכרישה.
בסיר קטן על אש קטנה מוסיפים את החלב, 4 כפות החמאה הנותרות, שום ותימין ומחממים. מסננים את השום והתימין מהחלב החם ומערבבים את החלב לתוך תפוחי האדמה בעזרת כף עץ. מועכים עם מועך תפוחי אדמה, מפרקים את הגושים הגדולים. מערבבים פנימה את הכרישה המומסת, טועמים ומתבלים במלח ופלפל. שמור 2 כוסות לשימוש אחר אם תרצה, כגון עוגת הודיה מתכון 2. מכסים את השאר ומשהים חם עד להגשה.