ארטישוק עם שעועית ירוקה ובייקון
אם $2.43 למנה נופל בתקציב שלך, ארטישוק רותח עם שעועית ירוקה ובייקון יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 343 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, בייקון, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארטישוק ושעועית ירוקה, שעועית ירוקה עם בייקון, ו שעועית ירוקה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון עד השומן הוא שניתנו, על 3 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים מעט, כ -4 דקות.
מוסיפים את המים, היין, מיץ לימון, עלי טימין ועלה דפנה, מכסים ומבשלים עד הבצל והגזר רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה והארטישוקים, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. זרוק את עלה המפרץ.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומעבירים לקערות.
מגישים עם טפטוף של שמן זית.